Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1u. 15min
Spianata sarda
7h 45 min
Zeppole sarde
3h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Papassini sardi
8j 45 menit
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Zuppa di muscoli
45 min
Seadas
1h 5min
Malloreddus alla campidanese
3h
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min