Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spianata sarda
7h 45min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Pastella per fritti
1 Std.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Zeppole sarde
3 Std.
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3 Std.
Pardulas
8 Std. 40 Min
Amaretti sardi
45min
Papassini sardi
8h 45min
Seadas
1 Std. 5 Min
Budino al caramello
3h 20min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min