Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di latte
- 120 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
Ripieno
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di pomodori secchi
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 300 g di cuori di carciofo a spicchi
- 250 g di patate a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3598 kJ / 860 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 92 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seadas
1 Std. 5 Min
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Stufato di agnello
2 Std.
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1 Std. 30 Min
Agnello in umido
1h 20 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Pardulas
8 Std. 40 Min
Zeppole sarde
3 Std.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.