Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 39.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di riso salata
2h 10 min
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Panissa
45 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Torta di patate borgotarese
2h
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min