Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 50.5 g
- Yağ
- 39.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Panissa
45min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min