Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Bigné
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 pizzico di sale grosso su ogni bigné
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Karbonhidrat
- 15.8 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Albumi montati a neve
5min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1sa 20 dk
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Crema inglese
15 min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Profiteroles
2 godz.
Chiffon cake
4u.
Crema Bimby ®
45min