Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
veya 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico erba cipollina secca tritata
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 15 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
veya 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini venostani
3 godz.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3sa 20 dk
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min