Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
-
200
g di ricotta di pecora, ben sgocciolata dal siero
veya 200 g di ricotta vaccina, ben sgocciolata dal siero - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 3 - 4 pomodori secchi a pezzettini
- 20 - 30 olive verdi denocciolate a metà
- 20 capperi sott'aceto sgocciolati, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Stelle di mare
30 Min
Mini soufflé
1h 15min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Lanterna di frolla
1h 30min
Cestino centrotavola
5u.
Alberelli al cioccolato
4h 25 min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Canapè frittatine di verdura
35min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Pane scugnizzo
2 Std.