Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
-
200
g di ricotta di pecora, ben sgocciolata dal siero
veya 200 g di ricotta vaccina, ben sgocciolata dal siero - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 3 - 4 pomodori secchi a pezzettini
- 20 - 30 olive verdi denocciolate a metà
- 20 capperi sott'aceto sgocciolati, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paté di olive
10 Min
Cioccolato plastico
12h
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5u. 30min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Fiocchi di cacao
49h 30min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Mini soufflé
1h 15min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Bignè al formaggio
1h 5min