Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Filone di sola semola
2h 50 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane di grano saraceno
2hod. 35min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane con farina di mais
5h 5min
Polka (pane francese)
5h
Pane pugliese
29 Std. 20 Min