Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane al latte
2j 20 menit
Pane alle olive
2j 20 menit
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane al rosmarino
10h 55 min
Polka (pane francese)
5h
Il pane di Altamura
4 Std.
Ciabattine veloci
3j 10 menit
Pagnotta casereccia
5h 10min