Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
veya 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane tipo ciabatta
26h
Panini venostani
3h
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3ωρ. 20 λεπτ.
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29h 20min
Pane barese
6h 15min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Filone di sola semola
2h 50min