Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le blanc-manger (la veille)
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de lait de coco
- 75 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le coulis (la veille)
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
- 200 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1844 kJ / 440 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 30.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Crème au lait de coco
15 Min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Blanc-manger coco-ananas
4 godz. 15 min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Entremets mangue-coco
2h 25min
Blanc-manger coco-citron vert
3 godz. 15 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.