Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g quiabos
- 1 limão, só o sumo
- Água q.b. p/ lavar os quiabos
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1140 g pernas de frango (10 unid. aprox.)
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo caldo de galinha - 150 g polpa de tomate
- 50 g cerveja
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 20 g vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2528.1 kJ / 604.2 kcal
- Protein
- 55.1 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 34.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 970 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada à brasileira
6 godz.
Feijão tropeiro
25 Min
Pamonha
1h 40 min
Batatas em conserva
192hod.
Escondidinho de carne seca
12 godz.
Muamba de ginguba com galinha e funje de milho
1 godz. 10 min
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45 min
Calulu de peixe
40 min
Camarões à guineense
25 Min
Feijão de óleo de palma
20min
Moqueca de peixe e farofa
50min
Canja da ceia
50min