Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo
- ½ cucchiaino di zucchero
- 3 pizzichi di origano secco
- 3 pizzichi di timo secco
- 2 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 8 pomodori secchi
- 80 g di pecorino a pezzi (1 cm)
- 280 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 4 tuorli
- 4 seppie pulite (1000 g circa)
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 62.4 g
- Yağ
- 26.5 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 godz.
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 Min
Polpo agli agrumi
1 godz.
Baccalá alle olive
25 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Polpo in rosso
35min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari in umido
55min