Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 81.5 g
- Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane di patate
3 Std.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane in padella
18 Std.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Pane morbido di farro
19 Std.
Focaccia al profumo di timo
1u. 55min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Pizza alla marinara
1h 35 min