Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro morbido
- 130 g di zucchero + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di uvetta sultanina
- Rum q.b. per coprire l'uvetta
- 25 g di pinoli
- olio di semi di arachide q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 397 kJ / 95 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittelle di carnevale
2sa 35 dk
Pinza triestina
6sa
Fugassa veneta
4 Std.
Frittelle di mele e arancia
1 Std. 5 Min
Meringata alle fragole
2 Std.
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 Std. 15 Min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 Std. 35 Min
Frittelle all’uvetta
30 Min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Pinza
50 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Pane veneziano
18h 30min