Farfalle w sosie gorgonzola z gruszką i orzechami

3.8 33 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
1 porcja

Malzemeler

  • 25 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 1000 g wody
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka soli
  • 80 g makaronu, suchego, typu farfalle
  • 80 g gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 50 g sera gorgonzola podzielonego na kawałki
  • 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 2955.4 mg
Protein 28.9 g
Kalori 4072.3 kJ / 973.3 kcal
Yağ 55.7 g
Lif 7.4 g
Doymuş Yağ 23.4 g
Karbonhidrat 92.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...