Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 100 g di farina
- 50 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (maggiorana, basilico, timo, erba cipollina), le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di malto di orzo
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina tipo 0 + q,b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini venostani
3h
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3sa 10 dk
Grissini di pane
4 Std.
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane nero siciliano
8h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min