Massa cremosa de legumes de outono com bacalhau

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
8 doses

Malzemeler

  • pão de véspera
    50 g
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    80 g
  • queijo cheddar
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • espinafres
    200 g
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta
    2 pitadas de
  • água
    1200 g
  • posta de bacalhau demolhado
    800 g
  • bimis cortados ao meio
    300 g
  • massa curta (ex.: penne, macarrão, rigatoni etc.)
    350 g
  • alho-francês só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm aprox.)
    170 - 200 g
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • farinha
    60 g
  • bebida de aveia
    750 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 8075.9 mg
Protein 76.6 g
Kalori 2996.4 kJ / 716.2 kcal
Yağ 18.7 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 57.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...