Beyaz Çikolata, Frambuaz ve Antep Fıstıklı Glütensiz Brownie

Beyaz Çikolata, Frambuaz ve Antep Fıstıklı Glütensiz Brownie

4.3 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 20 dk
12 adet

Malzemeler

  • bitter çikolata parçalara bölünmüş (3 cm)
    150 g
  • tereyağı oda ısısında, parçalara bölünmüş (2-3 cm), kabı yağlamak için ekstra tereyağı
    100 g
  • glutensiz un
    100 g
  • şeker
    200 g
  • kabartma tozu
    5 g
  • yumurta oda ısısında
    3
  • Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
    60 g
  • beyaz çikolata parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    120 g
  • frambuaz donuk, çözülmüş, suyu süzülmüş
    100 g
    100 g vişne, donuk, çözülmüş, suyu süzülmüş

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 adet

Protein 5.1 g
Kalori 1406.8 kJ / 336.2 kcal
Yağ 19.3 g
Karbonhidrat 37.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...