Cihazlar ve Aksesuarlar
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
12 portions
Malzemeler
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
113 mg
Protein
1.7 g
Kalori
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Yağ
8.1 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
7.8 g
Karbonhidrat
38.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We can Work Magic out of Simple Things
37 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Daging Merah
35 dk
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 dk
Kek Batik Indulgence
24sa 45 dk
Cheesekut
24sa 10 dk
Ultimate Ice Blended Bandung
10 dk
One Pot Chicken Rice
50 dk
Ayam Masak Kicap
40 dk
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 dk
Cereal Prawns
30 dk
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1sa
Bubur Lambuk Terengganu
50 dk
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1sa 30 dk