Cihazlar ve Aksesuarlar
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
Rice rolls
-
oil for greasing
-
hot water500 g
-
white rice flour500 g
-
plain flour80 g
-
water1250 g
-
salt1 tsp
Coconut gravy
-
water700 g
-
whole mackerel (ikan kembong), gutted and descaled1000 g
-
shallots50 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger10 g
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
dried tamarind pieces (asam keping)3
-
coconut milk300 g
-
sugar (isteğe bağlı) adjust to taste2 tsp
-
salt adjust to taste3 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
long beans thinly sliced40 g
-
fresh mung bean sprouts50 g
-
torch lily (bunga kantan) , bud only, shredded1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2768 mg
Protein
63 g
Kalori
4080 kJ /
975 kcal
Yağ
23 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
125 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Celebrate Eid Al-Fitr
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2sa 40 dk
Teh tarik (pulled milk tea)
15 dk
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4sa 20 dk
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1sa 50 dk
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50 dk
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 dk
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 dk
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 dk
Nyonya Chicken Rendang
45 dk
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1sa
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2sa 45 dk
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 dk