Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice rolls
- oil, for greasing
- 500 g hot water
- 500 g white rice flour
- 80 g plain flour
- 1250 g water
- 1 tsp salt
Coconut gravy
- 700 g water
- 1000 g whole mackerel (ikan kembong), gutted and descaled
- 50 g shallots
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 3 dried tamarind pieces (asam keping)
- 300 g coconut milk
- 2 tsp sugar, adjust to taste (isteğe bağlı)
- 3 tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g long beans, thinly sliced
- 50 g fresh mung bean sprouts
- 1 torch lily (bunga kantan) , bud only, shredded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4080 kJ / 975 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 125 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2768 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tom Yum Goong
30 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 godz. 10 min
Sambal Belacan
10 min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min