Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Rotwein, trocken
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 EL Oregano
- 1 TL Rosmarin
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rinderfilet
- Öl zum Braten
- Feldsalat zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef-Schiffchen
6sa
Seeteufel in Sauce
1u.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1u. 15min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Lachs-Tatar
5min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Garnelencocktail
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.