Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Reissalat
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Wildreismischung
-
300
g Erbsen, frisch
veya 300 g Erbsen, TK - 5 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben
- 800 g Fleischtomaten, enthäutet, entkernt, gewürfelt
Paprikadressing
- 160 g eingelegte Paprika (geröstet), abgetropft
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1049 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Kartoffel-Salat
1 godz. 20 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Mariniertes Gemüse
4 Std.
Tomatenreis Mexiko
50 Min
Nudel-Gemüse-Salat mit Aiolisauce
30 min
Ratatouille-Salat
1 Std.
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2 Std. 15 Min
Bulgursalat
35 min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min
Griechischer Bauernsalat
20min