Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Reissalat
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1400 g Wasser
- 1 TL Salz
- 400 g Wildreismischung
-
300
g Erbsen, frisch
veya 300 g Erbsen, TK - 5 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint, in Scheiben
- 800 g Fleischtomaten, enthäutet, entkernt, gewürfelt
Paprikadressing
- 160 g eingelegte Paprika (geröstet), abgetropft
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1049 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgursalat
35min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2h
Pesto-Salat
40min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2h 15min
Ratatouille-Salat
1h
Nudel-Rucola-Salat
50min
Erbsen-Nudel-Salat
2h 15min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Nudelsalat mediterran
1h 40min
Griechischer Bauernsalat
20min