Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Dose Sauerkraut, klein (Abtropfgew. 285 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 100 g Cabanossi, in Scheiben
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Kohlsuppe
45 min
Würziger Gemüsetopf
35 min
Sauerkrautsuppe
1 godz.
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2 Std. 30 Min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min