Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Dose Sauerkraut, klein (Abtropfgew. 285 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 100 g Cabanossi, in Scheiben
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min
Würziger Feuertopf
40min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2 Std. 30 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 Min
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40min
Kohlsuppe
45 Min
Herzhafter Gemüseeintopf
40min