Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 Portionen

Malzemeler

  • Wasser
    500 g
  • Rote Bete, roh geschält
    800 g
  • natives Olivenöl extra
    140 g
  • Weißweinessig
    60 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Dijonsenf
    1 TL
  • Ahornsirup
    15 g
  • Basilikum, getrocknet
    5 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Rauke
    120 g
  • Burrata in Stücken
    250 g
  • Granatapfelkerne (isteğe bağlı)
    2 EL
  • Pecannüsse, gehackt (isteğe bağlı)
    2 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 437 mg
Protein 9 g
Kalori 1271 kJ / 304 kcal
Yağ 25 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 13 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...