
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g Petersilie, frisch Blättchen und Stängel
Kabeljau auf Spitzkohl
-
60
g Gruyère Käse in Stücken (2-3 cm)
veya 60 g Emmentaler Käse in Stücken (2-3 cm) - 20 g Olivenöl
- 45 g Butter in Stücken
- 150 g Lauch in Ringen (2 cm)
- 2 ½ TL Salz
- 10 g körniger Senf
-
550
g Spitzkraut in Streifen (ca. 3 mm x 5 cm)
veya 550 g Weißkraut in Streifen (ca. 3 mm x 5 cm) - 150 g Schlagobers
- 150 g Milch
- 2 Eidotter
- 15 g Maisstärke
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 - 5 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
-
600 - 700
g Kabeljaurückenfilets ohne Haut, (ca. 2 große Stücke, je ca. 300-350 g, ca. 3 cm dick, Sushiqualität)
veya 600 - 700 g Seehechtfilets ohne Haut, (ca. 2 große Stücke, je ca. 300-350 g, ca. 3 cm dick, Sushiqualität)
Reis und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 220 g Basmatireis
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 815 kcal / 3411 kJ
- Protein
- 43 g
- Yağ
- 43 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Lif
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Sodyum
- 2633 mg