Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Fenchelknollen, in Stücken
- 50 g Essig
- 60 g Olivenöl
- 3 Orangen, unbehandelt, von 1 Orange 1 TL Schale fein abgerieben und 70 g Saft ausgepresst und 2 Orangen filetiert
- 10 g Senf
- 35 g Agavendicksaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne (3 EL)
- 1 - 2 Stängel Minze, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 656 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Apfeltarte
1h
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Möhrensalat
10min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Blumenkohl-Apfel-Salat
5min
Kürbis-Orangen-Suppe mit Ingwer
30min