Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Fenchelknollen, in Stücken
- 50 g Essig
- 60 g Olivenöl
- 3 Orangen, unbehandelt, von 1 Orange 1 TL Schale fein abgerieben und 70 g Saft ausgepresst und 2 Orangen filetiert
- 10 g Senf
- 35 g Agavendicksaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne (3 EL)
- 1 - 2 Stängel Minze, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 656 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30min
Glasierte Mairübchen
25min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Radicchio-Eichblatt-Salat mit Zitronenvinaigrette
10min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Fenchel-Sellerie-Salat
15min
Blumenkohl-Apfel-Salat
5 Min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10min