Cihazlar ve Aksesuarlar
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
25 stuk
Malzemeler
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 stuk
Protein
14 g
Kalori
1100 kJ /
263 kcal
Yağ
17 g
Karbonhidrat
13 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Değerlendirme yok
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1sa 20 dk
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Değerlendirme yok
Ravioli Soep met Rundsvlees
Değerlendirme yok
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Değerlendirme yok
Bibimbap burrito
45 dk
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Değerlendirme yok
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Değerlendirme yok
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Değerlendirme yok
Pad Thai
45 dk
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 dk