Vegane Kürbis-Bolognese mit Nudeln

4.6 82 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

Veganer Käseersatz
  • Cashewkerne
    100 g
  • Hefeflocken
    15 g
  • Salz
    ½ TL
  • Knoblauchpulver (isteğe bağlı)
    2 Prisen
  • Wasser
    1000 g
Sauce und Fertigstellung
  • Hokkaido-Kürbis in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Möhren in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Sellerie in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Zwiebeln geachtelt
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    45 g
  • Rotwein, trocken (vegan)
    100 g
    100 g Gemüsebrühe, flüssig
  • Wasser zum Kochen
  • stückige Tomaten aus der Dose
    400 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    1 TL
  • Paprikapulver, geräuchert
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Konjak-Nudeln
    1000 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1311 mg
Protein 9 g
Kalori 1674 kJ / 400 kcal
Yağ 23 g
Lif 19.7 g
Doymuş Yağ 3.6 g
Karbonhidrat 46 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...