Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2000
g frische Zwetschken, halbiert, entsteint
veya 2000 g Pflaumen, halbiert, entsteint -
¼ - ½
TL Zimt, gemahlen
veya ¼ - ½ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 25 g Rum
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1634 kJ / 389 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackene Hollerstrauben
30 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Hollerkoch
2h 50min
Marillennektar
2 Std.
Marillenröster
30 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Ribiselgelee
55 Min
Wurstknödel
1h 20min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenmarmelade
35 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min
Germknödel
1 Std.