Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2000
g frische Zwetschken, halbiert, entsteint
veya 2000 g Pflaumen, halbiert, entsteint -
¼ - ½
TL Zimt, gemahlen
veya ¼ - ½ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 25 g Rum
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1634 kJ / 389 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Ribiselgelee
55 Min
Kirschenkompott
1h 35 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Süßer Marillensenf
55 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillennektar
2 Std.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Marillenröster
30min
Hollerkoch
2sa 50 dk
Germknödel
1 Std.