
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato sciacquato e ben asciugato, senza pelle
- 800 g di pomodori maturi in quarti (di cui 300 g privati dei semi e 500 g con i semi)
- 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di zucchero
- 150 g di cipolla a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di patata pelata e a tocchetti
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 50 g di capperi sott'aceto ben sgocciolati
-
100
g di peperoni Serrano, sott'aceto, ben sgocciolati e a fette
veya 100 g di peperoni sott'aceto, ben sgocciolati e a fette - sale q.b. (isteğe bağlı)
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 476.9 kcal / 1995.1 kJ
- Protein
- 56.5 g
- Yağ
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Lif
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Sodyum
- 6323.9 mg