Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 2 uova
- acqua q.b. fino alla tacca indicante 1 l
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di burro a tocchetti + q.b.
- 3 acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 924.8 kJ / 221 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Broccoli stufati
40 Min
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Contorno di verza
35 Min
Contorno di friggitelli
30 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Contorno di cavolo nero
20 Min
Flan al cavolo viola
55min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2 Std. 20 Min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Catalogna con olive e capperi
50 min