Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 2 uova
- acqua q.b. fino alla tacca indicante 1 l
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di burro a tocchetti + q.b.
- 3 acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 924.8 kJ / 221 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risolatte con mele e cannella
50 min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1u.
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30min
Pastiera salata
2 godz.
Sandwich alle cime di rapa
50 min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale (TM6)
20min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Baccalà fritto in pastella
1 godz. 10 min
Insalata di cavolfiori e patate
30min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Pannocchie al vapore
50 min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 godz.