Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.5 (4 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
    veya 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz water, divided
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    veya 1 tsp barley malt extract
  • 17 ½ oz bread flour
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 tsp fine sea salt
  • 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2439.4 kJ / 583 kcal
Protein
18.8 g
Karbonhidrat
100.1 g
Yağ
11.1 g
Lif
4.4 g
Sodyum
1090.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler