
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten halbiert
- 30 g Olivenöl
- 125 g Rotwein
- 2 - 4 Entenbrüste mit Haut je nach Größe (insg. ca. 700 g)
- 50 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe (siehe Tipp)
veya ½ Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) (siehe Tipp) - 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen plus 0,25 TL
- 4 Prisen Salz plus 0,75 TL
- 40 g Butter
- 500 g Pastinaken geputzt, geschält, in Stücken (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 421 kcal / 1763 kJ
- Protein
- 27 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Lif
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 677 mg