Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
TM6

Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
  • 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
  • 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
  • ½ tk tuz
  • 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
  • 4 diş sarımsak
  • 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
  • ¼ tk pul biber (isteğe bağlı)
  • 500 g su

Besin Değeri
şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2030.4 kJ / 485.3 kcal
Protein
36.6 g
Karbonhidrat
22.6 g
Yağ
28.4 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Lif
5.7 g
Sodyum
469.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler