Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 500 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 28.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 469.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Değerlendirme yok
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Değerlendirme yok
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Patates Graten
1h 10min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2h 30min
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10h 30 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45min