Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)
- 1 limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)
- ½ tk tuz
- 20 g maydanoz, taze, parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz
- 4 diş sarımsak
- 100 g kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)
- ¼ tk pul biber (isteğe bağlı)
- 500 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2030.4 kJ / 485.3 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 28.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 469.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spagetti Carbonara
40min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35min
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Sebzeli Karides
40min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
Frambuazlı ve Yeşil Çaylı Smoothie
15min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20min