Cihazlar ve Aksesuarlar
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş800 g
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 150-200 g)4
-
limon (yarım limonun suyu, kalan limon 0.5 cm kalınlığında dilimlenmiş ve her dilim 2-3 parçaya bölünmüş)1
-
tuz½ tk
-
maydanoz, taze parçalara bölünmüş (3 cm), süslemek için ekstra maydanoz20 g
-
diş sarımsak4
-
kurutulmuş domates (yağda), yağı süzülmüş (yağını ayırın)100 g
-
pul biber (isteğe bağlı)¼ tk
-
su500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
469.7 mg
Protein
36.6 g
Kalori
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Yağ
28.4 g
Lif
5.7 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Karbonhidrat
22.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spiral Kesme Aparatı
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Haşlanmış Spagetti
25 dk
Çoklu Pişirme: Haşlanmış Sebze, Domates Soslu ve Mantarlı Spagetti, Tavuk ve Köz Biber Soslu Yasemin Pilavı
1sa
Portakal Soslu Armutlar
1sa
Naneli Bezelye Çorbası
35 dk
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 dk
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Değerlendirme yok
Bayat Ekmek Tatlısı
50 dk
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
30 dk
Sarımsaklı Patates Graten
50 dk
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 dk
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 dk