Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
- 500 g de harina
- 340 g de agua
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Karbonhidrat
- 241.62 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 13.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barras de cerveza
30 min
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Baguettinas
4j 5 menit
Francesillas
3h 15min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Masa madre (levadura natural)
120h
Tarta de queso
2j 30 menit
Pan rústico
2j
Galletas de mantequilla
50 menit
Pan con levadura química
30 min
Baguette
10 Std. 40 Min
Hogaza de centeno
16h 50min