Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
- 500 g de harina
- 340 g de agua
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Karbonhidrat
- 241.62 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 13.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolillos caseros
1 godz. 40 min
Panecillos integrales
3 Std. 40 Min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Palitos de pan
1 godz. 45 min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan con levadura química
30 min
Panecillos de leche al vapor con chocolate
3 Std. 35 Min
Hogaza rústica
24 Std.
Bollitos de mantequilla
1 godz. 40 min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Hogaza exprés
50min
Masa para pizza
1h