Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Semmelbrösel
- 1 Ei
- 2 ¼ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 330 kJ / 79 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 979 mg
Alternatif tarifler
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min
Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Semmelknödel
50 min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 godz.
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Leberknödelsuppe
45 min
Faschingskrapfen
2h 45min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Leberreis
35min
Strudelgrundteig
45 min
Grießnockerl
30min
Gebackene Leberknödel
2 godz.