Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Topfenstrudel
2h 10 min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Apfelstrudel
1h 20min
Semmelknödel
50 Min
Leberreis
35p
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Grießnockerl
30p
Leberknödel
55 Min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Serviettenknödel
1h 10min