Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Leberknödel
55 Min
Semmelknödel
50 Min
Grießnockerl
30 min
Leberreis
35 min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3 Std.
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Rehragout
1 Std. 15 Min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 godz. 30 min