Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di zucchero
- 2 uova, a temperatura ambiente
- ½ limone, preferibilemtne biologico, la scorza grattugiata
- 80 g di burro morbido a pezzi
- ½ bustina di vanillina in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 400 - 450 g di farina tipo 00, antigrumi
- 40 g di mandorle tostate
- 20 g di pinoli
- 20 g di frutta mista candita a pezzetti
- 30 g di uva passa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2108 kJ / 504 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 88.4 g
- Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11 Std.
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Cantucci
1 Std. 50 Min
Ciaramicola
1 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Panpepato
25h 40 min
Ciambellone alla frutta secca
55min
Ciambella ciociara
3 godz.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Castagnole
1 Std. 20 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.