Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di latte
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di formaggio rigatino a pezzi (2-3 cm), tipico abruzzese
- 200 g di formaggio di pecora o vaccino, semi stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 13.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cantucci
1 godz. 50 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Tozzetti
1 godz. 30 min
Bocconotto
2 godz.
Castagnole
1sa 20 dk
Parrozzo
1 godz. 10 min
Panpepato
25h 40 min
Tarallucci alla confettura di uva
2 godz.
Maritozzo romano
11 Std.
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciambelline al vino rosso
1h