Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte + q.b.
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- 550 g di farina manitoba + q.b.
- 1 uovo medio
- 20 g di liquore a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1629.3 kJ / 389.4 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 33.8 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 224.8 mg
Alternatif tarifler
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Torta di rose
2hod.
Treccia alla cannella
3 godz. 10 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Pain aux raisins
4h 30min
Panone di Natale
2 Std. 30 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45 min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min
Focaccia dolce
45min
Brioche morbide molisane
7 Std.