Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte + q.b.
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- 550 g di farina manitoba + q.b.
- 1 uovo medio
- 20 g di liquore a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1629.3 kJ / 389.4 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 33.8 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 224.8 mg
Alternatif tarifler
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Pandolce variegato alla confettura
9 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Danubio dolce
3h 25min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Buchteln
4 Std.
Panone di Natale
2 Std. 30 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min
Treccia al latte
2 Std. 30 Min