Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
veya 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Protein
- 79.3 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 83.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 2381.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla maremmana
40 dk
Bietole con emulsione di pomodorini
50 dk
Piccole parmigiane filanti al vapore
2h 35 min
Carciofi ripieni
50 dk
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5h 35min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Carciofi alla romana
50 dk
Verdure ripiene
1h 20min
Alici ripiene
50 dk
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Frittata con carciofi
40 dk
Carciofi trifolati
30min