Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
veya 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Protein
- 79.3 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 83.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 2381.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla romana
50 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Cardi gratinati
40min
Funghi champignon ripieni
1sa 5 dk
Carciofi ripieni
50 min
Carciofi alla maremmana
40min
Carciofi trifolati
30min
Cime di rapa stufate
55 dk
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min