Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
veya 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2949 kJ / 705 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 47.4 g
- Yağ
- 46.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Polpette di ricotta
50 min
Polpettone di tonno
35 dk
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Torta salata di pane
45 min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Tortino di lenticchie
1 Std.
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.