Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
veya 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2949 kJ / 705 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 47.4 g
- Yağ
- 46.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel di broccoletti
1h 40min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min
Polpette alla mortadella
40 Min
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Polpettone di tonno
35 Min