Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 10 g azeite
- 250 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 c. chá de açúcar amarelo
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 800 g água
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 20 g vinho branco
- 1 c. chá de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 1 dente de alho
- ½ limão, só o sumo
- 370 g alcachofras (aprox. 6 alcachofras), arranjadas, s/ as folhas duras
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- 200 g queijo feta esfarelado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1h 25min
Peras a vapor com massa folhada
1h
Bimbostar
5min
Pão preto
2h
Coroa de pães
9h 30 min
Barras de cereais com alperce
30min
Choux de camarão com molho de açafrão
1hod. 30min
Empanada multicolor
1h 15min
Lassi de coco
5min
Arancini de tomate
1h
Cocktail de rum, ananás e hortelã
5min
Piza fresca com pesto de pistácio
40min