Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ zeste de citron jaune, bio de préférence
- 2 - 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 300 g de fonds d'artichaut en bocal, égouttés et coupés en morceaux
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 115 kJ / 31 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté d'automne aux gambas
40 min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35 min
Soupe miso
40 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35 min
Jus acidulé
5 Min
Soupe légère aux légumes
20min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 min
Velouté du potager
15min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min