Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ zeste de citron jaune, bio de préférence
- 2 - 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 300 g de fonds d'artichaut en bocal, égouttés et coupés en morceaux
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 115 kJ / 31 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de fenouil
30min
Soupe à l'orientale
12 Std. 30 Min
Velouté de poivron rouge
35 Min
Velouté glacé aux petits pois
40 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10min
Velouté de brocoli sans cuisson
20 Min
Soupe aux champignons des bois
45 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Crème de carotte
30min
Velouté de carottes à la coriandre
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30min