Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sachermasse
- Butter zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 180 g Feinkristallzucker
- 130 g Zartbitterkuvertüre, grob gehackt
- 40 g Staubzucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 130 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
Füllung, Glasur und Fertigstellung
- 250 g Marillenmarmelade, passiert
- 1 EL Rum
- 100 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 350 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 Päckchen Sahnesteif (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1988 kJ / 475 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 92 mg
Alternatif tarifler
Schoko-Kokos-Torte
3 godz. 10 min
Topfengolatschen
50 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Schokofinger
1 godz. 30 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4u. 35min
Himmlischer Schokogugelhupf
1 godz. 30 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 godz. 10 min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Malakofftorte
10h 20 min
Schokoladen-Gugelhupf
1 godz. 30 min
Bananenschnitten
3 Std.
Eva's Sachertorte
1hod. 40min