Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Milch
- 80 g Feinkristallzucker und 4 EL zum Wälzen
- 20 g frische Germ
- 95 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eidotter
- 1 Ei
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipps)
- 2 TL Zimt, gemahlen
-
400 - 700
g Butterschmalz, zum Ausbacken
veya 400 - 700 g Rapsöl, zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Polsterzipfl
2sa 10 dk
Topfengolatschen
50min
Salzstangerl
1h 25min
Kleine Charlotte
4h 50min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Bananenschnitten
3 Std.
Eva's Sachertorte
1h 40min
Schnelle Biskuitroulade
30 Min