Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Milch
- 80 g Feinkristallzucker und 4 EL zum Wälzen
- 20 g frische Germ
- 95 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eidotter
- 1 Ei
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipps)
- 2 TL Zimt, gemahlen
-
400 - 700
g Butterschmalz, zum Ausbacken
veya 400 - 700 g Rapsöl, zum Ausbacken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 364 kJ / 87 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Milchrahmstrudel
1h 55 min.
Topfengolatschen
50 min
Salzstangerl
1hod. 25min
Burgenländerkipferl
1hod. 25min
Mohnnudeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Sonntags-Striezel
2ωρ. 15 λεπτ.
Schnelle Biskuitroulade
30 λεπτ.
Topfenpalatschinken
1ωρ. 30 λεπτ.
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Bananenschnitten
3h
Buchteln mit Vanillesauce
1ωρ. 40 λεπτ.