Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Saibling mit Artischocken
40min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1sa 20 dk
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1 godz. 10 min
Garnelenbällchen
30min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 godz. 10 min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 godz. 30 min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 godz. 50 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min