Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1óra 30p
Limettensorbet mit Gin
3h 45min
Krabben-Päckchen
35min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 Std. 20 Min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 Std.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Fischburger mit Koriander Mojo
45 Min
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2 Std.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2óra 15p
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min