Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 Std. 20 Min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45 min
Pide mit Spinatfüllung
1h 15 min
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 Min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Gegrillte Portobello-Pilze
40 Min
Flammkuchen mit Forelle
1 Std.
Krabben-Päckchen
35 Min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 Std.
Mediterrane Profiteroles
1h 25min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min