Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Garnelen-Eintopf
45 Min
Arroz Brut
1 Std.
Irish Stew
1 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindfleischstew
1h 40min