Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Coq au vin
2 godz.
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 godz. 10 min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindfleischstew
1hod. 40min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Irish Stew
1 godz. 30 min
Krautfleisch
1hod. 40min
Sheperd`s Pie
1 godz. 30 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 min