Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 700 g Rindfleisch (Schulter oder Rib Eye), in Würfeln (3 cm)
- 300 g Bier (Guinness Extra Stout oder Marc's Chocolate Bock)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, z.B. Sansibar-Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 1 Portion Bratensaucenkonzentrat (28-g-Töpfchen für 0,25 l Sauce), z.B. von Knorr Sauce pur - Bratensauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Arroz Brut
1h
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Irish Stew
1 Std. 30 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Malzbiergulasch
1h 15min