Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 220 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch, mager, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Mehl
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 500 g Guinness (dunkles Bier)
- 350 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 Std. 15 Min
Hack-Linsen-Eintopf
50min