Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 220 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch, mager, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Mehl
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 500 g Guinness (dunkles Bier)
- 350 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Schweinefilet Vindaloo
2h 30min
Rindfleisch in Rotwein
2sa 15 dk
Krautfleisch
1 godz. 40 min
Räuberfleisch
1sa 15 dk
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Lammragout
1 Std.
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1sa 15 dk
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Rindfleischeintopf
1 godz. 40 min