Cihazlar ve Aksesuarlar
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (isteğe bağlı)200 g
-
cashew nuts (isteğe bağlı) for serving
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
625 mg
Protein
8.1 g
Kalori
1246.9 kJ /
298 kcal
Yağ
24.3 g
Lif
5.5 g
Doymuş Yağ
4.1 g
Karbonhidrat
16.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 dk
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1sa 20 dk
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1sa 45 dk
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 dk
Raw Asian Salad
10 dk
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 dk
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 dk
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 dk
Aubergine and Lentil Salad
40 dk
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 dk
Sumac-spiced Houmous
5 dk
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 dk