Cihazlar ve Aksesuarlar
Bagt helside af laks med yoghurtdressing
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
8 portioner
Malzemeler
Laks
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 1,2 kg), med skind1
-
havsalt1 - 2 knivspidser
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
-
ekstra jomfruolivenolie1 spsk
Yoghurtdressing
-
fed hvidløg1
-
havsalt½ tsk
-
yoghurt naturel200 g
-
tahini50 g
-
citron kun juice½
Valnøddestopping
-
valnødder, uden skal80 g
-
koriander, frisk kun blade20 g
-
mynte, frisk kun blade2 kviste
-
rød chili, lang udsået, hvis det foretrækkes, og skåret i halve1 - 2
-
løg, brune¼
-
citronsaft30 g
-
sumak valgfrit1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie2 tsk
-
havsalt
-
sort peber, stødt
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1466 mg
Protein
39 g
Kalori
1979 kJ /
473 kcal
Yağ
34 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® Sensor
9 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stegte nudler med rejer
Değerlendirme yok
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1sa 15 dk
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Havbras med krydderolie
Değerlendirme yok
Laks med grøntsagssovs
Değerlendirme yok
Burger af havtaske og laks
Değerlendirme yok
Fiskeburger
Değerlendirme yok
Laks med aromaer ved 50°C
Değerlendirme yok