Cihazlar ve Aksesuarlar
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portioner
Malzemeler
-
salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
4 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver, se tip)pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)4
-
citronskal, revet økologisk2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker200 g
-
persilleblade, friske6 kviste
-
citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)50 g
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i 3 mm skiver400 - 600 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1169 mg
Protein
70 g
Kalori
2890 kJ /
691 kcal
Yağ
32 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Madplan: lørdag
16 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hawaiiansk Poke Bowl
45 dk
Stegte nudler med rejer
Değerlendirme yok
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Havbras med krydderolie
Değerlendirme yok
Laks med grøntsagssovs
Değerlendirme yok
Burger af havtaske og laks
Değerlendirme yok
Fiskeburger
Değerlendirme yok
Laks med aromaer ved 50°C
Değerlendirme yok