Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 350 g di acqua
- 130 g di patate cotte
- 10 g di sale
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di cipolle rosse a listarelle
- 200 g di pomodorini a metà
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1171.5 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 44.9 g
- Yağ
- 9.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 551.9 mg
Alternatif tarifler
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)
Değerlendirme yok
Rustici alla scarola
10h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Calzone fritto
5 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pettole pugliesi
3h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Torta di bietole e pecorino in padella
1hod. 20min